Gym!!

Efter den lilla "skadan" som hände igår som gjorde att jag fick avbryta träningspasset så gick jag till gymmet idag och kände på lite. Sprang en halvmil och körde lite benövningar just för att se om det kom tillbaka, hade lite ont efteråt i muskelfästena. Men ingen fara! 

Tur att jag lyssnade på kroppen igår och inte pressade på som jag brukar göra! 

Imorgon har jag studiedag, himla skönt! Nu ska jag iväg och kolla på hoppträning. Ska bli skoj! Min lilla älskling är skadad... Förhoppningsvis helt bra snart! 

Bananpannkakor! 

Recept: 
2 ägg 
2 bananer 

Gör såhär: 
Knäck 2 ägg i en bunka och vispa med en vanlig visp. Skiva ner bananen och mosa den så allt blir en slät smet. Jag använde mig av lite mjölk och vatten för att släta ut smeten (behövs inte) gjorde sedan 4 små pannkakor och 2 stora! 

Stek som vanliga pannkakor. 
 


Träna

Idag var det blandade känslor när jag tränade, värmde upp 10 minuter på bandet och skulle sedan ro i 30. Efter 15 minuter fick jag ont i muskelfästena på baksidan av låren! Ville inte skada mig så körde 5 min till och sedan körde jag några ben och magövningar! 

Blir så arg när kroppen säger ifrån när man så gärna vill. Men vill inte ha någon skada som består, så kände att det var bäst att avbryta! 

Imorgon är det på't igen, 100% all in! 




Motivation

http://www.youtube.com/watch?v=DmPgYsb1jX0


Crunchy Chocolate



Nomnom. Bra mellanmål! 

GMU

Idag har jag tagit ett beslut, ett beslut som kommer kräva så sjukt mycket av mig både psykiskt och fysiskt. Jag längtar till att uppleva vad som komma skall, längtar till alla tuffa träningsdagar, dem dagar jag älskar det likaså de dagar man bara vill ge upp. Men ändå känna inom sig att man vill uppnå målet, målet är GMU! Att komma in och bli godkänd.

Jag tror att GMU kommer vara en hjälp i livet, att aldrig ge upp. Fortsätta kämpa, när man som mest vill ge upp! Jag kommer kämpa och jag kommer vilja ge upp!

Följ min resa här!


Tävling!

Är självklart med o tävlar hos en grym tjej! 
Bloggen heter: www.idamariaberg.se 
SJUKT MYCKET INSPIRATION. 




Helg

På helgerna är det så sjukt jobbigt att inte fuska. Är så sugen på choklad, glass och chips just nu så det är helt sjukt! Igår hade jag min fuskdag och åt några pomme och några potatisklyftorna när jag var med tjejerna på Enjoy! Det var gott, men inte så gott som jag trodde att det skulle vara efter att inte ha ätit något sånt på ca 3-4 veckor. 

Idag har jag skött maten, med en stadig frukost, lunch och ett litet mellanmål. Snart även kvällsmat! 

Har precis varit ute och gått med totton i 30 min! Tänkte köra plankan och några benövningar hemma idag. Då gymmet redan stängt!

Ae nu ska jag bege mig ner till affären och köpa fukt o nötter! 







- Mimmi

Ledig dag

Idag tog jag en ledig dag från gymmet då jag känner att min kropp behövde återhämta sig och låta musklerna vila. Gick i skolan 8.50-11.00 åkte hem direkt och åt lunch. En favorit i repris! Kyckling, broccoli, majs & gurka. Bästa som finns <3 nu har jag pluggat i snart en timme och lär bli en timme till iallafall. Då vi fick ledigt på Em.. 

Ikväll ska jag ut och käka med min underbara pojkvän, hans syster och hennes pojkvän. Vi ska till Husby säteri, om jag minns rätt. På viltbuffé! 

Magövningarna kommer senare eller ikväll! Read it :) 

- Mimmi


Trött

Var på gymmet 6.45 imorse och körde ett litet lugnare pass. Värmde upp med lite joggning i 20 min på bandet och därefter så gjorde jag några magövningar som jag kan skriva imorgon. Älskar att träna magen! Avslutade sedan med lite crosstrainer och sedan streching! 

Sedan bar det av till skolan i 2,5h, inte så värst jobbigt. Efter det åkte jag till Knivberga och red denna fantastiska häst. Som är till SALU! 

www.knivberga.se 
Love this place <3 

- Mimmi




Grymt

Hade ett grymt bra träningspass på gymmet idag! Så himla skönt. 








Barnvakt

Haft en fullspäckad dag. Dagen började med att jag skjutsade pappa då han skulle ut och jaga! Hämtade sedan upp min älskade mormor och vi var på gymet när det öppnade. Värmde upp 10 minuter på bandet och fortsatte med 20 minuters rodd, för att sedan göra några strechövningar och plankan! Efter det åkte jag och mormor hem och hämtade mamma, sedan hämtade vi Annelie och skjutsade mamma och Annelie till stationen (dem ska på Ålandsfärja) sedan skjutsade jag hem mormor sen åkte jag och kollade på ett par vänner när dem hoppade! 

Åkte hem och red min häst, ut och hämtade William och vi åkte o handla. Nu spelar vi Wii! (William är 7 år) 

Första gången jag sitter ner idag är nu när vi spelar tv-spel! 

Celcius i min fina bobble! 
William! 

- Mimmi




Gym

Jag och mormor var på gymmet tidigt imorse och tränade å åt frukostbuffe där! Har haft en sjukt bra dag med MIN underbara mormor! Nu står det kyckling och ägg på schemat! 





- Mimmi

RSS 2.0