Bakning

Är på bakhumör idag. Har precis testat att baka nyttiga brownies, hade dock inte en av sakerna som ska vara i. Så tror inte det blev nån hit! ;) 




Proteinbars!




200 g proteinpuvler med chokladsmak
100 g havregryn
Ca 1 dl mjölk (funkar även med vatten)
50 g jordnötssmör
50 g honung
30 g kakao
30 g mörk choklad att täcka barsen med (kan uteslutas)

Gör såhär:

Blanda alla torra ingredienser samt jordnötssmöret och honungen i en stor skål. Tillsätt lite mjölk i taget och rör om med händerna tills smeten har blivit kladdig men väldigt fast (nästan hård). Bred ut smeten på en bricka täckt av bakplåtspapper. Smält chokladen och bred den över smeten. Ställ in brickan i kylen en stund så smeten stelnar, och skär den sedan i lagom stora bars.

Du kan sedan slå in proteinbarsen i plastfolie och förvara i kylen upp till en vecka.

Maskerad!!

Ikväll är det dags för maskerad på K7! Vi är äntligen klara!! 
 
SKÅÅÅÅL... 
 
Jag & Sophie 
Caroline, Sophie & Jag! 
 
- Mimmi 

Låååång dag

Det har varit en lång dag idag och hade ändå inte tid att gå till gymmet idag, får köra extra hårt imorgon (fy!) har hunnit med att göra hushållssysslor (en maskin med tvätt) samt städat lite! 

Har även hunnit med att åka ut till Knivberga och hjälpt till där! Nu har jag precis ätit och sedan göra mig iordning inför kvällens festligheter - maskerad! 


- Mimmi

Storm?

Blev en snabbdate med gymmet idag, gick dit och sprang en halvmil och gjorde en runda med sit-ups! Efter det åkte jag och ett par kompisar å köpte maskeradmask och saker vi kunde pynta dem med!!

När vi köpte dem var de helt vita. 
Nöjd med mitt resultat!! 


- Mimmi

28/10 2013

Uppe med tuppen och har en heldag med "roliga" saker. Equiperatuten(stavning) kom till Shagge imorse vid 7, kom precis in och åt en liten frukost och vid 12 beger jag mig till hästtandläkaren med min granne!! Ikväll ska jag äntligen till gymmet igen, har haft en dag ledig! 


- Mimmi

27/10 2013

Att jag nu äntligen har börjat träna igen, efter ca 4 månadera uppehåll pga olika anledningar känns så sjukt bra! Vill gå dit varje dag och så fort jag går ut därifrån vill jag tillbaka. Känslan efter att ha gjort ett bra träningspass går inte att beskriva! 

Och att sedan få alla pusselbitar att ÄNTLIGEN gå ihop: skolan, hästarna, träningen, vännerna och pojkvännen är ju ett stort + (!!) 



- Mimmi 


RSS 2.0